Обласний семінар-практикум

22 жовтня 2019 року на базі Державного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості» було проведено обласний семінар-практикум для викладачів предмета «Охорона праці» за тему: «Використання інноваційних методів розвитку компетентностей учнів на уроках предмета «Охорона праці».

Учасників обласного семінару-практикуму привітала директор навчального закладу Юкляєвська Н.В.

Статівка К.Ф. методист НМЦ ПТО у Харківській області виступила з доповіддю-презентацією за темою «Рівень сформованості компетентностей як новий освітній результат».

Викладач охорони праці Фоміна Л.І. виступила з доповіддю-презентацією за темою «Використання інноваційних методів розвитку компетентностей учнів на уроках предмета «Охорона праці» та викладач Чугуївського професійного ліцею Н.Є. Шварц за темою: «Модернізація викладання – перспективний шлях вдосконалення професійної компетентності викладача»

Викладач ХЦПТОДСЗ Рибкіна О.В. провела з викладачами тренінг «Професійна компетентність викладача (професійно-технічної) освіти», під час якого учасники виконали запропоновані завдання та здійснили їх презентацію. Захід пройшов у творчій та невимушеній атмосфері.

Кiлькiсть переглядiв: 177